Futbol sala

L’hora del Palau Blaugrana

Futbol sala. El tècnic Andreu Plaza treu ferro a la situació i està convençut que el Barça Lassa està preparat per imposar el factor pista contra el Llevant i capgirar la sèrie de quarts de final

El Barça Lassa aborda al Palau Blaugrana el segon partit de quarts de final al títol de lliga contra el Llevant (21.15 h per Esport 3) sense marge d’error. La derrota en la pròrroga del duel a Paterna (5-3) ha deixat el conjunt blaugrana amb la necessitat imperiosa de guanyar si no vol quedar fora de combat de bon principi.

El tècnic Andreu Plaza va voler ahir treure ferro a la situació i va insistir que el panorama tampoc seria diferent en cas d’haver guanyat a València. “L’equip està preparat per jugar partits com aquest, que no és molt diferent del que esperàvem. Per passar a les semifinals s’han de guanyar dos partits i és el que hem de fer, tant abans com ara. O sigui, no hi ha cap diferència”, va reiterar. L’entrenador té clar el camí a seguir: “El plantejament serà similar quant a possessió i en la forma d’interpretar la seva defensa. Només ens va faltar més encert al final.” Dyego, el segon capità, també és optimista: “Ens ho posaran difícil, però amb la força del Palau segur que som capaços de revertir la situació.” Si el Barça fes la feina, el tercer i definitiu partit de la sèrie es tornaria a jugar diumenge (20.30 h) al Palau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)