Ciclisme

Sacsejada al Giro

Ciclisme. Valerio Conti és el nou líder d’una general que comanden deu dels tretze escapats de l’etapa més llarga d’aquesta edició (238 km)

La sisena etapa del Giro, la més llarga (238 km), va provocar una sacsejada en tota regla en la classificació general. Valerio Conti (Emirates) és el nou líder amb 1:41 d’avantatge respecte de Giovanni Carboni (Bardiani), el nou referent entre els corredors joves. La victòria a San Giovanni Rotondo va ser per a Fausto Masnada (Androni Giocattoli-Sidermec), que va culminar amb èxit una llarga i consentida escapada de tretze corredors. A 30 km del final, va atacar en l’ascens a la Coppa Casarinelle i només el va poder seguir Conti. El gran grup va arribar a més de set minuts dels escapats. Els deu primers de la general pertanyen al grup d’escapats d’ahir, mentre que el ja exlíder Primoz Roglic (Jumbo-Visma) s’ha vist endarrerit fins a l’onzè lloc, a 5:24 de Conti. El corredor eslovè va provocar, a més, l’ensurt del dia quan va patir una caiguda en el quilòmetre 34 que només li va produir una forta rascada al glutis dret.

Cassino-S. Giovanni (238 km)
1r F. Masnada (Androni) 5h45:01
2n V. Conti (Emirates) a 0:05
3r J. Rojas (Movistar) a 0:38
4t R. Plaza (Israel) m.t.
General
1r V. Conti (Emirates) 25h22:00
2n G. Carboni (Bardiani) a 1:41
3r N. Peters (AG2R) a 2:09
11è P. Roglic (Jumbo-Visma) a 5:24
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)