Ciclisme

Pello Bilbao (Astana) guanya la setena etapa del Giro

Ciclisme. El ciclista basc, un dels supervivents de la llarga escapada del dia, ha atacat en els dos últims quilòmetres en una jornada amb protagonisme per a Antonio Pedrero (Movistar)

El basc Pello Bilbao (Astana, 1990) ha obtingut la millor victòria de la seva carrera en imposar-se n la setena etapa del Giro, que ha acabat a l’Aquila. El ciclista de Gernika ha atacat en els últims dos quilòmetres als seus companys d’escapada, que no han pogut respondre en la rampa final davant el bon moment de forma basc. El francès Gallopin (AG2R) i l’italià Formolo (Bora) han creuat l’arribada a cinc segons.

Bilbao ha estat un dels escapats que ha marcat diferències en el coll de segona de le Svolte di Popoli. En el grup també hi han entrat l’egarenc Antonio Pedrero, que ha treballat pel seu company del Movistar José Joaquín Rojas, que aspirava a prendre el lideratge a Valerio Conti (Emirates) però que s’ha quedat a més d’un minut i mig després que el pilot principal hagi reaccionat en els últims 20 quilòmetres just quan el murcià era el líder virtual de la prova.

El colombià Fernando Gaviria (Emirates) ha abandonat. L’etapa de demà portarà els ciclistes fins a Pesaro en un recorregut (un port de tercera i dos de quarta) encara no prou exigent perquè els favorits entrin en acció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)