Més esport

Daniel Quesada guanya una brillant medalla de bronze en el mundial

Taekwondo. El barceloní ha perdut en la semifinal de la categoria de -74 kg contra l’italià Alessio després d’un gran campionat

Daniel Quesada ha guanyat la medalla de bronze en la categoria -74 kg del mundial que s’està fent a Manchester. El barceloní ha arribat brillantment a la semifinal, però ha perdut contra l’italià Simone Alessio per 18-10. El primer assalt ha acabat amb victòria parcial de Quesada (1-2) però en el segon l’italià s’ha avançat fins el 10-7. En el tercer assalt el barceloní ho ha intentat però Alessio ha ampliat el marcador i s’ha classificat per la final.

Daniel Quesada ha començat el mundial amb una clara victòria (24-9) contra el búlgar Mitko Dzhordzhev i en els vuitens ha derrotat al noruec Victor Asp per un ajustat 10-9, anotant el darrer punt a deu segons del final. La igualtat també ha estat la protagonista dels quarts de final contra l’iranià Amir Mohammad Bakhshi al que ha superat per 12-11 amb un punt d’or. El barceloní ha començat perdent (0-5), però ha reaccionat i s’ha situat amb un 9-5. Bakhshi s’ha tornat a posar per davant (9-10) en els últims quinze segons, però Quedasa ha empatat i s’ha arribat al punt d’or. El català ha estat més encertat i ha aconseguit la victòria, la classificació per la semifinal i s’ha assegurat una medalla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)