Futbol sala

El Barça Lassa s’exhibeix i salva una pilota de partit

Futbol sala. El conjunt blaugrana ofereix una gran versió, atropella el Llevant i força el tercer partit de la sèrie de quarts de final de la lliga

BARÇA 5 LLEVANT 1

FC BARCELONA LASSA:Dídac, Marcenio, Aicardo, Dyego i Ferrão –cinc inicial– Leo Santana, Adolfo, Sergio Lozano, Joselito, Arthur j Esquerdinha.LLEVANT:Raúl Jiménez, Gallo, Javi Rodríguez, Canabarro i Pedro Toro –cinc inicial– Cecílio, Rick, Carlos Márquez, Javi Alonso, Javi Sena, Jorge Santos i Cayetano.GOLS:1-0 (4’) Dyego. 2-0 (7’) Javi Sena en pròpia porta. 3-0 (15’) Esquerdinha. 4-0 (32’) Adolfo. 4-1 (35’) Jorge Santos. 5-1(40’) Aicardo.ÀRBITRE:Moreno Reina i Peña Gómez.PÚBLIC:3.871 espectadors al Palau Blaugrana.

El Barça Lassa va salvar ahir un primer match ball en contra amb una exhibició de força. Després de la derrota de divendres passat a Paterna, els blaugrana van atropellar el Llevant i van forçar el tercer partit de la sèrie de quarts de final. Demà, el conjunt d’Andreu Plaza es jugarà l’accés a les semifinals de la lliga en un duel sense xarxa i davant la seva gent.

Ahir, tot i un ensurt de Canabarro en forma de pilota a la creueta, la primera meitat del Barça va ser un monòleg. Amb la baixa del visitant Maxi Rescia, que va saber defensar Ferrão en el primer partit de l’eliminatòria, Gallo i Carlos Márquez van agafar la responsabilitat d’anul·lar el brasiler. El pivot de Chapecó, però, va oferir una carta de presentació impecable i va generar les primeres ocasions d’un Barça que va trobar el camí del gol mitjançant Dyego (4’). De fet, que el Barça sàpiga trobar la millor versió dels dos brasilers –Dyego i Ferrão– és sinònim de salut. I ahir va ser així. A més, els blaugrana van tenir el polsim de sort que no van tenir a Paterna. Sena es va fer el 2-0 en pròpia porta a la sortida d’un córner dels blaugrana i Esquerdinha va fer el tercer amb un xut que va picar amb l’esquena de Canabarro i va acabar al fons de la xarxa.

La segona meitat va començar amb un guió similar: Canabarro va estavellar una pilota a la creueta de la porteria de Dídac i va envalentir el seu equip. Tot i això, els valencians no van saber trobar en cap moment la manera de fer-pessigolles a l’entramat defensiu dels blaugrana, ben situats sobre la pista i amb la maduresa necessària per adormir el partit quan tocava. L’atac de cinc dels visitants va tancar el Barça a la seva pista però, aleshores, Adolfo va robar i va engaltar una canonada des de la seva pròpia pista que va significar la sentència. Un gran gol. Jorge Santos encara va tenir la possibilitat de fer la diana de l’honor i Aicardo de posar-li la cirereta a la golejada des de la distància. Amb un triomf solvent i una exhibició de potencial, els blaugrana van forçar ahir el tercer partit de la sèrie de quarts. Demà, o bitllet per a semifinals o vacances abans d’hora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)