Rugbi

Els Dragons s’exhibeixen al Camp Nou (33-16)

Rugbi a 13. Més de 33.000 aficionats assisteixen a una festa que comença amb Els Segadors i acaba amb un festival al camp

Els Dragons catalans de Perpinyà han aconseguit una formidable victòria contra els Warriors de Wigan en una tarda històrica al Camp Nou (33-16). Més de 33.000 aficionats, la majoria arribats de la Catalunya Nord, han assistit al primer partit de rugbi a 13 que s’ha jugat mai al coliseu blaugrana. L’himne dels Dragons, Els Segadors, ha estat interpretat en directe abans del partit per una coral sobre la gespa. Els Warriors, actuals campions de la Super League, han dominat durant molts minuts en la primera part però en la segona s’han vist superats en totes les línies pels jugadors catalans, liderats per Gigot, Mead i Kasiano, que han estat un vendaval. L’afició ha acabat fent l’onada en un partit que confirma els de Perpinyà, actuals campions de la Challenge Cup, com el quart millor equip de la fase regular de la Super League.