Atletisme

Canales brilla a Palafrugell

Atletisme. S’imposa en els 800 m i fa una de les millors marques del míting

L’atleta del GEiEG Josué Canales va ser un dels grans protagonistes en el míting de Palafrugell disputat ahir a la tarda en unes condicions poc favorables, per culpa de la pluja. El grupista es va imposar amb autoritat en els 800 m (1:52.19) i va fer la millor marca de la tarda juntament amb la velocista del CA Sant Just Carla Gascon, que va guanyar els 100 m (12.14). Gascon va fer, a més, el rècord dels campionats de Catalunya juvenils, que es van disputar coincidint amb el míting, que ahir va arribar a la 27a edició amb la participació d’uns 600 atletes.

El rècord dels 100 no va ser l’únic que es va batre dels campionats juvenils. La figuerenca Aitana Radsma (Lleida UA) va rebaixar dues vegades el dels 100 m tanques. Al matí el va deixar en 14.01 i a la tarda va fer 13.78, fet que li va donar la victòria per més d’un segon respecte a la segona, Savia Opoku (CA Vic). Un altre figuerenc que va pujar al podi en el campionat juvenil va ser Pep Bossa (14.94). L’atleta local Dani Ruiz va imposar-se al matí en el llançament de martell millorant la seva marca de més de 3 metres. Els altres rècords del campionat els van fer Aida Alemany (6:56.2, 2.000 m obstacles) i Maria Navarro (57,10, martell).

La de Canales no va ser l’única victòria del GEiEG en el míting. En els 400 m la victòria va ser per a Lea Ida Frasnedo (1:01.92). El CA Palafrugell, club organitzador, també va assaborir un triomf gràcies a Georgina Ruiz, la primera en els 5.000 m marxa (27:29.39). En les proves de velocitat absolutes Maria Botella va fer el doblet en els 100 i els 200 m.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)