Hoquei sobre herba

L’Egara venç el Polo i aixeca la seva quinzena lliga

Hoquei sobre herba. En una final frenètica, els egarencs s’han mostrat més efectius que els barcelonins i han tornat a aixecar un títol que no guanyaven des de 2016

L’Egara ha aixecat, avui al Pla del Bonaire, la seva quinzena lliga. Els ratllats s’han mostrat més efectius que un Polo que tanca amb sabor agredolç el cicle triomfant de Carlos Garcia Cuenca a la banqueta.

El duel ha estat frenètic. Mario Fernández, el porter del Polo ha estat determinant en l’inici amb una triple aturada en un llançament de penal córner local. Als barcelonins els faltava fluïdesa en la zona de la línia de 22. I en el penal perquè han desaprofitat dos llançament en l’inici del tercer període. Un, de Xavi Lleonart, ha picat amb el travesser, i l’altre l’ha aturat Quico Cortès. El porter egarenc ha fet una exhibició per a salvar el seu equip quan pitjor ho passava. I d’un refús del mateix Cortès, l’Egara s’ha trobat amb el primer gol. Pau Quemada ha resolt un contraatac dels ratllats que han obert la llauna. El gol ha donat ales a l’Egara que ha tornat a colpejar de penal córner per mitjà de Pepe Romeu.

A partir d’aquí, els barcelonins han posat setge sobre la porteria egarenca. N’han tingut tres des del penal córner en un darrer quart molt intens. Quico Cortès les ha rebutjat les tres. El porter ratllat, però, no ha pogut fer res per evitar el gol de David Alegre. La diana barcelonina ha confirmat les intencions d’un Polo, però, que no ha pogut igualar el marcador i ha vist com l’Egara alçava la 15a lliga de la seva història davant un Pla del Bonaire embogit

A la tercera no va la vençuda.

El Junior ha perdut la tercera final de la lliga seguida. Contra el Club de Campo, el duel ha estat com manava el guió. Les madrilenyes creaven i monopolitzaven la possessió mentre que les santcugatenques esperaven la seva oportunitat. I l’han tingut per igualar 0-1 en un stroke sobre la botzina i després de tres penals córner. Fernanda Flores ha empatat i la final s’ha decidit als shoot-out. Allà, la punteria madrilenya ha decidit i la lliga, de nou, ha passat de llarg de Sant Cugat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)