Hoquei sobre herba

L’Egara alça la quinzena

Hoquei sobre herba. Els ratllats superen el Polo (2-1) i tornen a guanyar una lliga després de la que van celebrar a Madrid el 2016

L’Egara torna a regnar. El conjunt egarenc va vèncer el Polo ahir en una final frenètica i vertiginosa. Els ratllats van fer bona la seva efectivitat de cara a porteria i es van avançar en el tercer quart amb dianes de Pau Quemada i Pepe Romeu. Aleshores, els barcelonins, que no van tenir frescor en els metres finals, van posar setge sobre la porteria d’un immens Quico Cortès, que va fer un partit estratosfèric. Només David Alegre el va poder superar a les acaballes per fer el 2-1. Llavors, els barcelonins, que ahir van tancar el llorejat cicle de Carlos García Cuenca, ho van intentar per tots els mitjans però el resultat no es va moure i el Pla del Bonaire va embogir amb la quinzena lliga del Club Egara.

En la final femenina, el Junior va poder forçar els penals en un exercici de resiliència encomiable (1-1) però no va poder guanyar una lliga que es va acabar enduent el tot poderós Club de Campo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)