Ciclisme

Roglic, en el punt de mira

Ciclisme. El ciclista eslovè és la gran referència, tot i que el lideratge en la segona setmana del Giro encara és per a l’italià Valerio Conti

Després de la jornada de descans, l’italià Valerio Conti (Emirates) enceta la segona setmana del Giro com a líder, però en el pilot no hi ha dubtes que el ciclista de referència és l’eslovè Primoz Roglic (Jumbo Visma), que ha obert forat respecte de la resta de candidats amb el triomf en la contrarellotge de San Marino. Amb totes les etapes de muntanya per disputar, ningú pot dir que la prova estigui decidida, tot i que l’avantatge ja és de consideració. Roglic té 1:44 de marge respecte de Nibali, 3:44 sobre Yates, 4:29 sobre López i 4:32 sobre Landa. Després de dues etapes planes, dijous ja s’escala el Montoso, en una jornada d’homenatge a Fausto Coppi, però la primera gran etapa de muntanya serà divendres, entre Pinerolo i el coll de Ceresole Reale (2.245 m).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)