Tennis

Bolsova, al quadre gran de Roland Garros

Tennis. La palafrugellenca ha guanyat el tercer partit de la fase prèvia contra Babos (6-2, 2-6 i 6-3). Garcia-Pérez perd el bitllet contra Lottner (6-3 i 6-4)

Aliona Bolsova ha accedit per primer cop al quadre principal d’un Grand Slam en superar el tercer partit de la fase prèvia de Roland Garros. La jugadora de Palafrugell, que en els dos primers enfrontaments va derrotar la nord-americana Kristie Ahn (6-1 i 6-4) i la xinesa Shilin Xu (6-1 i 6-2), s’ha imposat en tres sets (6-2, 2-6 i 6-3) contra l’hongaresa Tímea Babos, vencedora el 2018 de la competició de dobles de l’obert d’Austràlia.

Bolsova, número 140 del rànquing de la WTA, ja havia disputat anteriorment dues fases prèvies de tornejos del Grand Slam. L’any passat va arribar a la tercera eliminatòria de la qualificació de l’obert dels Estats Units, en què va perdre contra l’holandesa Arantxa Rus, i aquest any va caure en el segon partit de la prèvia de l’obert d’Austràlia, contra la polonesa Iga Swiatek.

Bolsova, de 21 anys, s’estrenarà en la primera eliminatòria de Roland Garros contra la russa Vera Zvonareva, dos cops finalista d’un Grand Slam (Wimbledon i US Open 2010) i número dos del món els anys 2010 i 2011.

L’altra catalana que es jugava l’accés al quadre gran del torneig parisenc, Georgina Garcia-Pérez, ha perdut el partit de la tercera eliminatòria contra l’alemanya Antonia Lottner (6-3 i 6-4). La barcelonina va superar l’any passat la qualificació de Roland Garros i va aconseguir avançar fins a la segona eliminatòria del quadre principal, en la qual va perdre contra la segona cap de sèrie, la danesa Caroline Wozniacki (6-1 i 6-0).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)