Més esport

El Girona Judo certifica la tercera posició

Judo. Va guanyar els seus quatre encontres en l’última jornada de la lliga espanyola i torna a pujar al podi després de ser cinquè el 2018

El Securitas-Girona Judo va certificar el tercer lloc de la lliga espanyola de judo després de la disputa de l’última jornada, ahir a Villaviciosa de Odón. L’equip gironí va guanyar els seus quatre encontres: contra el Móstoles (3-1), el Judokan València (5-0), el València (3-1) i el Teguise Canarias (4-0). El Securitas-Girona Judo tenia encara possibilitats d’acabar subcampió, però no depenia d’ell mateix i necessitava una combinació de resultats que finalment no es va produir.

L’equip per a l’última jornada, entrenat per Jose Salas, va estar format per Denis Vieru i David García (66 kg), Artur i Edu Xargay (73 kg), Àlex Salas i Kevin Bakker (81 kg) i Sergi Salas i Daniel Natea (90 kg). Aquest últim va entrar en l’equip en substitució del georgià Gio Kavtaradze. Amb aquest tercer lloc, darrere del València CJ i l’Stabia, el Securitas-Girona Judo torna al podi de la lliga espanyola després de ser cinquè l’any passat, i iguala el resultat del 2016. El 2015 i el 2017 va acabar subcampió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)