Patinatge

Ex campiones del món d’hoquei patins guanyen la I copa d’Espanya de Roller derby

Roller deby. El Bigues i Riells ha superat per 42-28 el Molina Sport de Gran Canaria a les instal·lacions de Mollet del Vallès on es disputarà aquesta disciplina en els World Roller Games de Barcelona

L’equip del CHP Bigues i Riells format per varies ex campiones mundials d’hoquei sobre patins ha guanyat aquest cap de setmana la primera edició de la copa d’Espanya de Roller derby. L’equip de Bigues i Riells ha derrotat per 42-28 el Club Molina Sport AECG de Las Palmas de Gran Canaria en les mateixes instal·lacions on es disputarà aquesta disciplina en els World Roller Games de Barcelona, el pavelló municipal Riera Seca de Mollet del Vallès.

El conjunt català ha estat format per diverses ex jugadores d’hoquei sobre patins molt conegudes i que han estat campiones del món i d’Europa amb la selecció espanyola fa algunes temporades. L’equip l’ha format Mariona Carmona que va ser campiona mundial els anys 1994, 1996 i 2000, i europea el 1995; Noemí Dulsat, que va guanyar el mundial del 1994 i 1996, i l’europeu del 1995; Marina Majó, Tània Pardo i Mònica Piosa que van formar part de la selecció estatal que va guanyar la medalla d’or del mundial de l’any 2000; Maria Majó, campiona mundial l’any 2008 i europea el 2009; Iolanda Font que va guanyar l’europeu del 2011 i Sofia González.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)