Natació

Ona Carbonell comença amb victòria les World Series FINA de Barcelona

Natació artística. La barcelonina ha guanyat el solo tècnic amb una innovadora coreografia sense música i acompanyada d’un discurs del líder sud-africà Nelson Mandela

Les World Series de la FINA que s’han començat a disputar a la Piscina Sant Jordi de Barcelona s’han iniciat amb la victòria d’Ona carbonell en el solo tècnic. La barcelonina ha presentat una innovadora coreografia que no ha estat acompanyada per la música, si no per un discurs del líder sud-africà Nelson Mandela que feia referència a l’esport i va pronunciar en la cerimònia dels premis Laureus del 2000. El resultat ha estat molt bo i Ona Carbonell ha aconseguit la primera posició amb 90.0730 punts, superant per molt poc a l’ucraïnesa Marta Fiedina que ha arribat als 89.9790 punts. La tercera posició l’ha ocupat la britànica Kate Shortman amb 82.4228 punts.

Aquesta tarda es disputarà el duet tècnic i l’equip tècnic, mentre que Ona Carbonell tornarà a la competició diumenge amb el duet lliure i formarà part de l’equip lliure que posarà punt i final a la competició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)