Natació

Tres medalles amb presencia catalana en l’inici de les World Series FINA de Barcelona

Natació artística. Ona Carbonell ha guanyat el solo tècnic amb una innovadora coreografia. El duet tècnic i l’equip tècnic de la selecció espanyola han ocupat unes brillants segones posicions

Les World Series de la FINA que s’han iniciat avui a la Piscina Sant Jordi de Barcelona han finalitzat la primera jornada amb tres medalles per a la selecció espanyola amb bona presencia de les nedadores catalanes. Un or i dues plates que es poden incrementar demà i diumenge.

Ona Carbonell ha ocupat la primera posició del podi en el solo tècnic que ha obert la competició. La barcelonina ha presentat una innovadora coreografia que no ha estat acompanyada per la música, si no per un discurs del líder sud-africà Nelson Mandela que feia referència a l’esport i va pronunciar en la cerimònia dels premis Laureus del 2000. El resultat ha sigut finalitzar en la primera posició amb 90.0730 punts, superant per molt poc a l’ucraïnesa Marta Fiedina que ha arribat als 89.9790 punts. La tercera plaça l’ha ocupat la britànica Kate Shortman amb 82.4228 punts.

El duet tècnic format per la catalana Paula Ramírez i la madrilenya Sara Saldaña ha aconseguit una brillant segona posició amb una puntuació de 86.8509, superant per un punt al duet de França que ha arribat als 85.7457. La primera plaça del podi l’ha ocupat Ucraïna amb 91.0077 punts.

La darrera prova d’aquest primer dia ha sigut la de l’equip tècnic i Espanya ha aconseguit la segona posició amb 89.2455 punts. En el conjunt estatal hi ha hagut la presencia de quatre nedadores catalanes, Berta Farreras, Txell Mas, Paula Ramírez i Iris Tió. Han completat l’equip Carmen Juarez, Elena Melian, Sara Saldaña i Blanca Toledano. L’equip espanyol ha superat clarament al tercer classificat Mèxic que ha sumat 85.8775 punts. La primera posició ha estat indiscutible per Rússia, en la seva primera aparició en la competició, que ha pujat al més alt del podi amb una puntuació de 95.3284.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)