La selecció catalana femenina guanya el 4 nacions

Handbol. Catalunya ha derrotat en la final a València per 21-17

La selecció catalana femenina ha guanyat el 4 nacions que s’ha disputat aquest cap de setmana a la localitat basca d’Elgoibar. Catalunya ha derrotat en la final a València per 21-17. Emma Boada ha rebut el trofeu de MVP del torneig.

En les semifinals que es van jugar dissabte València va derrotar a la selecció del País Basc per 23-21, mentre que el combinat català va derrotar per un ajustat 32-31 en la pròrroga a Galícia. El partit va finalitzar amb un empat (28-28) i en el temps suplementari es va mantenir la igualtat. En el darrer instant de la pròrroga les gallegues van disposar d’un penal per empatar, però la portera Andrea de la Torre el va aturar i va classificar a Catalunya per la final.