Tennis

Nadal arriba a les noranta victòries a Roland Garros

Tennis. El mallorquí ha derrotat Londero (6-2, 6-3 i 6-3) i ha accedit per tretzena vegada als quarts de final del torneig parisenc. Federer tampoc té problemes contra Mayer (6-2, 6-3 i 6-3)

Nadal ha aconseguit la victòria número 90 en el Roland Garros, per només dues derrotes, després d’imposar-se en els vuitens de final contra l’argentí Juan Ignacio Londero. El mallorquí, que demà fa 33 anys, n’ha fet prou amb tres sets per eliminar el seu rival (6-2, 6-3 i 6-3) i classificar-se per tretzena vegada per als quarts de final del torneig parisenc. Nadal, segon cap de sèrie i onze cops vencedor del Roland Garros, jugarà contra el vencedor del partit entre Kei Nishikori (7) i el francès Benoit Paire.

També ha superat els vuitens de final el suís Roger Federer (3), que ha derrotat l’argentí Leonardo Mayer per 6-2, 6-3 i 6-3 en una hora i 42 minuts. “Estic molt satisfet perquè fins i tot venia preparat per perdre en la primera eliminatòria. Estic gaudint molt amb el meu equip i en aquest ambient tan meravellós”, explica Federer , que feia tres anys que no disputava el Grand Slam francès. En la propera eliminatòria jugarà contra el seu compatriota Stanislas Wawrinka (24), que s’ha imposat contra el grec Stefanos Tsitsipas (6) per 7-6, 5-7, 6-4, 3-6 i 8-6.

En el quadre femení, Garbiñe Muguruza (19), campiona el 2016 i semifinalista l’any passat, ha perdut contra la nord-americana Sloane Stephens (7) per 6-4 i 6-3. La txeca Marketa Vondrousova ha guanyat la letona Anastasija Sevastova (12) per 6-2 i 6-0, La croata Petra Martic (31) s’ha imposat contra l’estoniana Kaia Kanepi (5-7, 6-2 i 6-4) i la britànica Johanna Konta (26) ha eliminat la croata Donna Vekic (23) per 6-2 i 6-4.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)