Futbol sala

Els penals condueixen el Barça a la final de la lliga

Futbol sala. Juanjo, que no havia jugat cap minut en el tercer partit de semifinals, ha aturat una pena màxima i ha donat el bitllet als blaugrana que, contra El Pozo, lluitaran pel tercer títol de la temporada

Juanjo ha donat l’accés a la final de la lliga al Barça en una tanda de penals de bojos contra un bon Palma Futsal. El porter murcià, que no havia jugat ni un minut en la nit d’avui, ha aturat la segona pena màxima del conjunt balear i ha ajudat el seu equip a segellar el bitllet per a una eliminatòria on els catalans buscaran el tercer títol de la temporada. El duel contra El Pozo començarà el proper cap de setmana i el millor de cinc partits alçarà el títol. A més, l’accés a la final dona el bitllet al Barça per a la propera edició de la UEFA Futsal Champions League.

Abans, el duel ha estat una lluita de tu a tu entre dues plantilles que ja es coneixen a la perfecció. Tots dos equips han tingut les seves opcions per desequilibrar el partit però sota els pals s’han trobat dos porters d’un talent immens. Dídac, que avui ha estat titular en detriment de Juanjo que havia jugat els dos primers assalts de les semifinals, ha estat determinant: li ha tret un u contra u a Paradynski amb una mà prodigiosa i ha evitat que el Palma obrís la llauna amb una estirada de gat després d’un xut de Taffy. En l’altra banda de la pista, Barrón ha volgut emular-lo: Li ha tret una ocasió a Ferrao amb el pit només començar el duel, ha evitat el gol de Joselito des de la distància i ha mantingut a flot el seu equip en un rush final de primer temps del blaugrana en què el cordovès ha ofert un recital.

En la segon meitat, els dos porters han seguit creixent exponencialment. Quan aturava Barrón, replicava Dídac. I viceversa en un exercici de retroalimentació espectacular. Fins que ha aparegut Sergio Lozano que, en una doble ocasió blaugrana, ha fet l’1-0. El Palma, però, ha mogut fitxa, ha situat Nunes de porter jugador i ha fet l’empat en l’ocasió posterior. Ni un minut ha passat del gol de Lozano. A partir d’aquí, cap dels dos equips han volgut estirar més el braç que la màniga, no han arriscat i han deixat passar el temps. En la pròrroga, el resultat tampoc s’ha mogut tot i l’ambició dels dos entrenadors, que ho han intentat jugant de cinc.

El resultat no s’ha mogut i, com ja va passar en el primer punt de l’eliminatòria, els penals han decidit. Juanjo, que no havia jugat ni un minut, ha substituït Dídac i li ha aturat el segon penal a Paradynski. Aleshores, Dyego no ha fallat i el Barça ha segellat el bitllet per a la final de la lliga.