Futbol sala

Juanjo, heroi llampec

Futbol sala. El porter, suplent ahir, va saltar a la pista per aturar un penal de la tanda, eliminar el Palma i classificar el Barça per a la final de la lliga

BARÇA 1 (3) PALMA 1 (2)

FC BARCELONA LASSA:Dídac, Sergio Lozano, Joselito, Marcenio i Ferrão –cinc inicial– Aicardo, Leo Santana, Dyego, Adolfo i Esquerdinha.PALMA FUTSAL:Barrón, Taffy, Tomaz, Nunes i Paradynski –cinc inicial– Hamza, João Batista, Eloy Rojas, Quintela i Mati Rosa.GOLS:1-0 (36’) Sergio Lozano. 1-1 (37’) João Batista.ÀRBITRE:Carrillo Arroyo i Cordero Gallardo.PÚBLIC:Unes 4.000 persones al Palau Blaugrana.

En la nit dels porters al Palau Blaugrana ningú havia reservat un paper de protagonista de l’auca a Juanjo. El murcià, que va veure tot el partit des de la banqueta, però, va voler tenir la seva quota de pantalla. I en la tanda de penals, que va decidir l’eliminatòria de semifinals de la lliga entre el Barça Lassa i el Palma Futsal, es va erigir com l’heroi blaugrana. Després del primer gol del Palma en la tanda de tres llançaments, el murcià va rellevar Dídac i va aturar el penal al brasiler Paradynski. Després Dyego va fer el tercer gol del Barça i els blaugrana van assolir l’accés a la seva quarta final de la lliga seguida. Allà, els blaugrana es veuran les cares amb El Pozo Múrcia, que va eliminar fa tres dies el Jaén Paraíso Interior. Amb l’accés a la final de la lliga, a més, el Barça segella també el bitllet per a la pròxima edició de la Champions League.

Com en el primer assalt de les semifinals, Juanjo tornava a ser l’heroi dels blaugrana. I això que ahir no va disputar cap dels 46 minuts de joc que va tenir el partit. De fet, Dídac i Carlos Barrón s’havien convertit en els responsables que, en el minut 35 del partit, encara brillés el 0-0 en el marcador del Palau. Tots dos porters van oferir un recital d’aturades que van salvar els seus equips. Tant el Barça com el Palma van oferir millors versions que en els dos primers assalts, tot i que no es reflectís en el marcador. El d’Arenys va treure una mà prodigiosa a Pardynkisi per anar fent boca i el de Còrdova replicava amb diverses intervencions consecutives en uns bons últims minuts de la primera part blaugrana.

Després de la represa, més. Semblava que els dos protagonistes es retroalimentaven. Fins que va aparèixer Sergio Lozano. El capità, en una dobl ocasió blaugrana, va rematar amb el cor per obrir la llauna i encendre un Palau magnífic. Aleshores, però, el Palma va respondre de manera demolidora: va jugar amb porter jugador i va empatar mitjançant João Batista. Els dos equips, després dels ensurts, van deixar córrer el temps fins a la pròrroga, on van ser valents. Marcenio i Eloy Rojas van fer de porters jugadors en el temps extra, però el resultat no es va moure i Juanjo es va convertir en l’heroi de la tanda.

LA DADA

2
penals
ha aturat Juanjo en les semifinals. Tots dos han servit al Barça per accedir a la final de la lliga.