Waterpolo

El CN Sabadell perfila la seva reconstrucció

Waterpolo. Fa una aposta de futur amb el fitxatge de les internacionals juvenils del Sant Andreu Ruth Ariño i Sílvia Morell

Després de les baixes de Paula Leitón, Bea Ortiz (CN Terrassa) i Anni Espar (CN Mataró), el campió d’Europa de waterpolo, l’Astralpool Sabadell, ha posat fil a l’agulla per confeccionar un equip que aspiri a repetir els èxits de les últimes temporades. El club ha fet oficial l’arribada de la campiona del món juvenil Ruth Ariño (17 anys, CN Sant Andreu), que ja es va formar en l’escola del club vallesà i que ha estat una de les revelacions de l’última lliga. Segons avancen altres mitjans, Ariño no serà l’única jugadora del CN Sant Andreu que fitxarà pel CN Sabadell. També ho farà una altra de les joves figures de la lliga, l’esquerrana Sílvia Morell, preseleccionada per al mundial de Corea. Abans, el club ja havia confirmat les renovacions de Laura Ester, Marti Ortiz, Judit Forca i Marina Cordobés, mentre que Maica Garcia encara té una altra temporada de contracte.

Per completar la plantilla el club fitxarà dues jugadores de primer nivell mundial que rellevin Neushul i Steffens, en principi jugadores compromeses amb la Federació dels Estats Units per preparar els Jocs Olímpics de Tòquio.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)