Handbol

El actes del 75è aniversari del BM Granollers es posen en marxa

Handbol. El club ha programat un seguit de partits per demà, i dissabte matí es faran un parell de taules rodones per parlar de l’esport i del club

El BM Granollers ha arribat al seu 75è aniversari i durant aquest any farà un seguit d’actes per celebrar-ho com es mereix amb la intenció de reforçar els trets que l’han identificat al llarg dels anys i fer un recorregut de les vivències del passat fins a les actuals, i sempre mirant al futur.

Els primers actes seran demà amb un seguit de partits que començaran a les sis la tarda amb enfrontaments entre equips alevins i infantils del club. A les set hi haurà el partit entre la selecció catalana màsters femenina i l’equip màsters del Granollers. El plat fort de la jornada serà a dos quarts de nou del vespre amb el partit entre el Fraikin Granollers i l’All-Star BM Granollers, que reunirà a exjugadors del Granollers en actiu entre els que destaca la presencia dels porters Gonzalo Pérez de Vargas i Matias Schulz, Nicklas Grundsten, Marc Cañellas, Ferran Solé, Álvaro Cabanas i Arnau Garcia, entre d’altres. Al descans d’aquest partit es farà un homenatge als ex entrenador dels primers equips masculins i femenins que han jugat a la divisió d’honor. La festa es tancarà amb un sopar de retrobament d’aficionats, jugadors i exjugadors.

Per dissabte al matí està previst al Casino Granollers dues taules rodones per parlar sobre l’handbol i el club. A tres quart de dotze es parlarà sobre el futur de l’handbol i el paper de clubs com el BM Granollers amb la participació de diferents periodistes. A dos quarts d’una del migdia es parlarà sobre l’evolució tècnica i tàctica de l’handbol des del punt de vista de l’entrenador, i hi seran presents diferents entrenadors i ex entrenadors del club. En acabar es farà un vermut de germanor del 75è aniversari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)