Tennis

Djokovic torna a semifinals de Roland Garros

Tennis. El serbi, que no havia superat els quarts de final els dos últims anys, ha superat Zverev (7-5, 6-2 i 6-2) i buscarà un lloc per a la final contra Thiem

Novak Djokovic ha accedit a les semifinals de Roland Garros en imposar-se contra Alexander Zverev (7-5, 6-2 i 6-2). El jugador serbi, número u del rànquing de l’ATP, ha superat les cinc primeres eliminatòries sense cedir cap set, i ni tan sol ha tingut la necessitat de disputar cap joc de desempat. Djokovic no havia pogut superar els quarts de final de Roland Garros els dos últims anys. Precisament, a semifinals es trobarà amb Dominic Thiem, el jugador que el va derrotar en l’eliminatòria del 2017.

L’austríac, quart cap de sèrie i finalista l’any passat, s’ha imposat en el seu partit contra el rus Karen Khatxanov (6-2, 6-4 i 6-2). Djokovic i Thiem ja havien coincidit en la penúltima eliminatòria del torneig parisenc. La van jugar el 2016, amb victòria per a Djokovic, que aquell any s’emportaria el seu únic títol a París. La semifinal entre el serbi i l’austríac tindrà lloc demà en el segon torn a la pista Philippe Chatrier. En el primer (12.50 h) buscaran un lloc per a la final el suís Roger Federer (3) i el mallorquí Rafa Nadal (2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)