Patinatge

Els convocats del roller derby pels WRG de Barcelona

Roller derby. La selecció espanyola competirà en la prova masculina i en la femenina

La convocatòria per la disciplina de roller derby dels World Roller Games de Barcelona ja és oficial. Les seleccionadores espanyoles Eva Frugoni, de l’equip masculí, i Ana Muñoz, del femení, ja tenen als jugadors i les jugadores per competir en els WRG que es disputarà del 4 al 14 de juliol.

La convocatòria femenina la formen divuit jugadores: Almudena Sainz, Estefanía Ventura, Eva Frugoni, Gloria Esther Rodríguez, Jessica Sánchez, Lara Selva, Mar Vidal, Adela Villa, Raquel Lucena, Maria Majó, Marina Majó, Mariona Carmona, Mònica Oiosa, Noemí Dulsat, Sofía González, Iolanda Font, Victoria Ortego i Marta Maiques. En la llista masculina hi ha quinze jugadors: Pablo Alonso, Sergio Agüero, Adrián Izquierdo, Eloy Cuenca, Juan Carlos Jiménez, Jordi Lino, Gabriel Barata, Borja Martínez, Jordi López, Roberto Martínez, Roberto Jiménez, Iu Horts, Sergio Peñuela, Esteban Solaz i Eduardo González.

El roller derby es disputarà en el pavelló Riera Seca de Mollet del Vallès del 9 al 13 de juliol. Primer hi haurà una fase de grups i després les semifinals i la final. El roller derby és un esport de contacte, velocitat i estratègia que es practica en una pista ovalada entre dos equips de cinc membres, un dels quals intenta anotar punts mentre els altres obstaculitzen als integrants de l’equip contrari per a evitar-ho.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)