Futbol sala

El Barça atropella El Pozo en l’estrena de la final

Futbol sala. El conjunt blaugrana goleja (7-2) i suma el primer punt de la final gràcies un primer temps extraordinari i tremendament efectiu

El Barça ha donat un cop sobre la taula en l’estrena de la final de la lliga. Els blaugrana, molt efectius en el dia d’avui, han deixat el duel vist per sentència en la primera meitat. Dimarts, també al Palau, els blaugrana intentaran sumar un nou triomf que els dugui cap a Múrcia amb un bon avantatge.

En el partit inaugural de la final, El Pozo ha començat trepitjant àrea blaugrana i Dídac, que en el darrer partit de semifinals contra el Palma es va guanyar la titularitat d’avui, ha respost en diverses ocasions que haurien canviat el guió del duel. El Barça no estava còmode i Andreu Plaza ha demanat un temps mort prematur que li ha donat una altra cara a un Barça que, en el minut 9, ha trencat el duel mitjançant Ferrão. “Ha estat vital”, ha dit el tècnic blaugrana després del duel. Un xut amb la cama esquerra del pivot de Chapecó ha entrat per l’escaire de la porteria de Fede i ha desencadenat un partit que havia estat molt anivellat durant els compassos inicials. Trenta segons més tard, Leo Santana ha fet les delícies dels aficionats picant la pilota per sobre Fede i fent el 2-0. El temps mort de Giustozzi no ha servit per fer reaccionar els seus homes que han vist com Adolfo, en un altre contraatac, ha rebut una passada en llarg d’Esquerdinha i ha fet el tercer. Tota la punteria que no va tenir el conjunt blaugrana en les semifinals l’ha tingut contra El Pozo. Sergio Lozano ha completat quatre minuts de bogeria amb el 4-0, fruit d’un nou contraatac que ell mateix ha conduit. A partir d’aquí Giustozzi ha intentat canviar la dinàmica del duel donant entrada a Alex de porter jugador. No ha estat en una acció de superioritat però els murcians han retallat distàncies mitjançant Fernando. El gol murcià, però, ha estat un miratge perquè Dídac, en la primera ocasió de cinc contra quatre, ha bloquejat una rematada murciana i ha fet el cinquè de porteria a porteria.

El Pozo no ha canviat massa el full del ruta en la segona meitat però, de nou, ha topat amb l’efectivitat local. I això que Fernando ha tornat a veure porteria fent el 5-2. Aleshores, però, ha aparegut Esquerdinha i ha sentenciat el duel. En un contraatac ha fet el sisè superant Fede amb precisió i, poc després, ha engaltat una rematada sensacional que ha picat amb la fusta de la porteria de Fede i ha posat la cirereta del pastís. Dimarts, al Palau, més final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)