Futbol sala

Un primer ball de golejada

Futbol sala. El Barça atropella El Pozo Múrcia en l’assalt inicial de la final de la lliga gràcies a la punteria dels seus homes i a un primer temps demolidor en què va deixar el duel encarrilat

Barça 7 EL POZO 2

FC BARCELONA LASSA:Dídac, Sergio Lozano, Marcenio, Joselito i Ferrão –cinc inicial- Aicardo, Boyis, Esquerdinha, Adolfo, Roger, Leo Santana, Arthur i Rivillos.EL POZO MÚRCIA:Fede, Fer Drasler, Xuxa, Miguelín i Álex –cinc inicial- Fernando, Felipe Valerio, Andresito, Pito, Matteus, Darío, Alberto García, Álex García.GOLS:1-0 (10’) Ferrão. 2-0 (10’) Leo Santana. 3-0 (12’) Adolfo. 4-0 (13’) Sergio Lozano. 4-1 (16’) Fernando. 5-1 (18’) Dídac. 5-2 (26’) Fernando. 6-2 (33’) Esquerdinha. 7-2 (35’) Esquerdinha.ÀRBITRE:Felipe Madorrán i Urdanoz Apezteguia.PÚBLIC:4.112 espectadors al Palau Blaugrana.

El Barça Lassa va sumar ahir el primer punt de la final de la lliga gràcies a una demostració de força, sobretot ofensiva. Perquè els blaugrana van mostrar-se impecables en la definició i van veure porteria fins a set vegades. “Tot el que no ens va entrar en les semifinals ha entrat en aquest primer partit contra El Pozo”, va explicar Esquerdinha després del partit. Dimarts, també al Palau, el Barça i El Pozo es tornaran a veure les cares en el segon assalt.

Tot eren flors i violes després de la golejada blaugrana d’ahir, però l’inici del duel va tenir accent murcià. Dídac, que en el tercer partit de semifinals contra el Palma es va guanyar la titularitat, va haver d’intervenir en diverses ocasions. “Els hem incomodat molt en aquest tram de partit. Hem de seguir aquesta línia dimarts”, va dir Diego Giustozzi, el tècnic d’El Pozo, després del duel.

Andreu Plaza va demanar un temps mort, el Barça va agafar aire i Ferrão va trencar el partit en una acció individual (9’). El brasiler va engaltar una canonada amb la cama esquerra que es va colar per l’escaire de Fede i va posar l’1-0. Aleshores, el Barça va posar tres marxes més i va deixar el duel vist per a sentència en tres minuts: Leo Santana va superar Fede en un contraatac de llibre, Adolfo va picar la pilota per sobre al murcià en una rematada impecable després d’una passada de geni d’Esquerdinha i Lozano va firmar el 4-0. En un altre gran contraatac blaugrana, el capità va deixar fora de combat el conjunt murcià, que, poc després i sense voler-ho, va trobar-se amb el 4-1, obra de Fernando.

Va ser tot un miratge perquè el Barça ja havia agafat una embranzida que no deixaria. Ni veient que Alex feia de porter jugador: Dídac va bloquejar un xut rival i va fer el 5-1, abans del descans, de porteria a porteria. Ferrão podria haver ampliat les distàncies en un doble penal però, la contundència del resultat no va fer falta que la confirmés el brasiler.

En la represa, res va canviar. El full de ruta d’El Pozo va ser similar i l’efectivitat blaugrana també. Fernando va fer el 5-2 però, aleshores, va aparèixer Esquerdinha. El de Cuiaba, que feia molts partits que no agafava el rol golejador, va filar prim en dues rematades i va matar el primer assalt. Dimarts, també al Palau, segon assalt de la final.

ELS VESTIDORS

Ens ha entrat tot el que no ens va entrar contra el Palma, però dimarts serà una altra història
Esquerdinha
JUGADOR DEL BARÇA LASSA
Anem 1-0; no 7-2, que ningú s’equivoqui; hem patit molt quan ells ens collaven
Andreu Plaza
Entrenador del barça lassa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)