L’Atlètic Barceloneta acaba quart en la fase final de Hannover

Waterpolo. S’ha avançat en el segon quart (3-6), però no ha sabut respondre a la reacció final del Pro Recco (8-7)

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta ha perdut per la mínima contra el Pro Recco (8-7) i s’ha hagut de conformar amb el quart lloc de la final a vuit de Hannover. Com en les semifinals contra el Ferencváros, l’equip mariner ha portat la iniciativa durant bona part del partit, però en el tram final ha perdonat en les accions de superioritat i no ha sabut rematar la feina.

Alberto Munárriz, eliminat en les semifinals tot just al segon quart, s’ha convertit en el protagonista de la primera meitat anotant cinc dels sis gols del conjunt mariner. L’equip de Chus Martín s’ha arribat a avançar per tres gols de renda (3-6), però dues dianes en accions de superioritat han permès que el Pro Recco ajustés les diferències abans del descans (5-6).

Després de la represa Filipovic ha restablert l’equilibri. El ritme de joc s’ha alentit i el conjunt mariner ha comès algunes imprecisions. Álvaro Granados, però, ha posat fi a més de 12 minuts de sequera catalana per tornar a avançar el seu equip (6-7) abans d’entrar en el quart definitiu. L’Atlètic Barceloneta ha estat incapaç de veure porteria en els últims 8 minuts, i Figari en una transició ràpida i l’exmariner Echenique han acabat capgirant el resultat i segellant la medalla de bronze.