El Ferencváros estrena el palmarès a Hannover

Final. L’equip hongarès, dominador durant bona part del partit, supera l’Olympiacòs, el defensor del títol, en la tanda de penals (13-14)

El Ferencváros de Budapest, el botxí de l’Atlètic Barceloneta en les semifinals, va assolir el seu primer títol de la lliga de campions després de vèncer l’Olympiacòs, el defensor del ceptre de Gènova, en la tanda de penals (13-14). Al límit del temps reglamentari s’hi va arribar amb empat a 10, després que l’equip hel·lè consumés la remuntada amb un parcial final de 3-0. Van fer falta sis llançaments per desfer l’equilibri. Un llançament al pal d’Argyproulos va frustrar les aspiracions dels grecs quan s’havia iniciat la segona sèrie de penals.

Com era d’esperar, el conjunt del Pireu golejava el seu rival en nombre d’aficionats, però a la piscina l’equip hongarès va prendre la iniciativa des del primer moment i va arribar a l’últim quart amb tres gols de renda (7-10). En els últims minuts l’Olympiacòs va treure tota la seva capacitat competitiva i va forçar l’empat, però va acabar defallint en la tanda de penals. En les últimes set edicions no ha repetit cap campió.