Hoquei sobre herba

Total domini català en l’estatal cadet femení i masculí

Hoquei herba. Han aconseguit les quatre primeres posicions en les dues categories. En noies l’Egara ha guanyat el títol davant el Junior, i en nois el Junior s’ha imposat en la final a l’Atlètic Terrassa

Els equips catalans han dominat completament els campionat d’Espanya cadet masculí i femení que s’han disputat a Santander i han ocupar les quatre primeres posicions en les dues categories. En noies el títol l’ha guanyat l’Egara, mentre que en nois el campió ha sigut el Junior.

En la categoria femenina l’Egara ha derrotat en la final al Junior en els shoot out per 5-4 després de finalitzar el partit amb l’empat a un gol. En el partit per la tercera posició el Polo ha derrotat l’Atlètic Terrassa per 2-1. En les semifinals l’Egara havia guanyat per 3-1 al Polo, mentre que el Junior va superar en els shoot out a l’Atlètic de Terrassa per 2-0 després de l’1-1 al final del partit.

El títol cadet masculí també s’ha decidit en els shoot out i aquesta vegada ha sigut favorable al Junior que s’ha imposat per 4-2 a l’Atlètic de Terrassa després de l’empat, 1-1, al final del temps reglamentari. En el partit per decidir la tercera plaça de podi també s’ha arribat als shoot out i el CD Terrassa a superat per 3-1 al polo després del 2-2 del final del partit. En la semifinal el Junior també va necessitar del shoot out per superar al Polo per 3-1, després del 2-2 en acabar el partit. l’Atlètic Terrassa va guanyar per la mínima al CD Terrassa, 2-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)