Més esport

Jordi Xammar és segon i Sílvia Mas tercera en la final de la copa del món

Vela. Els barcelonins han mantingut les seves posicions en el podi en la regata final, la Medal Race, de la classe 470 masculina i femenina

Jordi Xammar ha guanyat a medalla de plata en la classe 470 masculina i Sílvia Mas la de bronze en la 470 femenina de la final de la copa del món. Els dos barcelonins han mantingut les seves places de podi en la Medal Race que s’ha disputat aquesta tarda i que ha acabat de decidir el podi. La jornada ha tingut problemes de vent i després de diversos ajornaments s’ha pogut competir a la tarda.

Jordi Xammar i el gallec Nicolás Rodríguez han ocupat la sisena posició en la regata final, i han acabat per davant dels rivals que podien fer perillar la seva medalla. Els australians Mathew Belcher i William Ryan, tercers en la darrera regata, han guanyat la medalla d’or amb 21 punts, mentre que Jordi Xammar i Nicolás Rodríguez s’han mantingut segons amb 47, mentre que el bronze ha sigut per un sol punt, 66 per 67, pels francesos Machetti i Dantes per davant dels suecs Dahlberg i Bergstrom.

En el 470 femení Sílvia Mas i la canaria Patricia Cantero han mantingut la seva posició i han guanyat la medalla de bronze. la cinquena plaça en l’última regata ha sigut suficient per sumar 70 punts i mantenir a ratlla les seves perseguidores. El quart i el cinquè lloc final ha sigut molt competit i les israelianes Bar-Am i Tibi i les brasileres Oliveira i Barbachan han empatat a 80 punts. La medalla d’or també ha estat molt disputada i s’ha decidit per un sol punt. Les franceses Camille Lecointre i Aloise Retornaz han acabat segones en la darrera regata i amb 41 punts totals han superat a les britàniques Hannah Mills i Eilidth McIntyre que sigut terceres, han sumat 42 punts i han perdut el primer lloc amb que havien iniciat la regata.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)