Més esport

El CN Banyoles, campió

Rem. Van superar en la classificació per equips del campionat de Catalunya el RCN Tarragona i el CN Amposta

El CN Banyoles va obtenir el triomf en el campionat català de rem, que es va disputar durant el cap de setmana. Els banyolins van sumar 2.075,30 punts, seguits del RCN Tarragona (1.814,40) i del CN Amposta (1.778,70).

Els ors absoluts van ser per a Jordi Jofre; Aleix Garcia i Aleix Martí (doble escull); Aina Prats, Anna Pagès, Montse Gassiot, Cristina Düthmann, Teresa Mas de Xaxars, Paula Salarich, Abril Masgrau, Margot Figueras (vuit amb timoner femení); Josep Busquets, Adrià Mitjavila, Dennis Carracedo, Adrià Juscafresa, Aleix Martí, Jordi Jofre, Manel Belastegui, Alex Garcia i Sarai Pulido (vuit amb timoner masculí). L’equip femení de quatre (Prats, Düthmann, Mas de Xaxars i Salarich) va ser subcampió, igual que els dobles formats per Carracedo i Garcia en la categoria masculina i per Prats i Salarich en la femenina. Per acabar, Cervera, Mitjavila, Belastegui i Garcia van ser bronze en el quatre sense timoner.

El campionat estatal es disputarà a Banyoles el 22 i el 23 de juny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)