Futbol sala

El Barça perd el factor pista

Futbol sala. El Pozo assalta el Palau en el segon duel de la final fent un bon partit contra un conjunt blaugrana que va poder forçar la pròrroga amb èpica però que va claudicar al final

BARÇA 2 EL POZO 3

FC BARCELONA LASSA:Dídac, Sergio Lozano, Marcenio, Joselito i Ferrão –cinc inicial– Aicardo, Leo Santana, Boyis, Adolfo, Arthur, Esquerdinha, Roger i Juanjo (porter suplent).EL POZO MÚRCIA:Fede, Fer Drasler, Miguelín, Xuxa i Álex –cinc inicial– Andresito, Fernando, Pito, Dario i Matteus.GOLS:1-0 (8’) Ferrão. 1-1 (17’) Andresito. 1-2 (36’) Boyis en pròpia porta. 2-2 (40’) Sergio Lozano. 2-3 (43’) Fernando.ÀRBITRE:Delgado Sastre i Rabadan Sainz.PÚBLIC:5.434 espectadors.

El Barça Lassa no va poder superar El Pozo Múrcia en el segon assalt de la final de la lliga. No li va valer l’èpica, al conjunt blaugrana, que ho va intentar amb el cor fins al final però no va tenir la punteria tan fina com en el duel inaugural contra els murcians, que van concedir menys ocasions i van ser millors. “No hem tingut el nivell d’ambició que requeria el partit”, va dir amb duresa el tècnic blaugrana, Andreu Plaza. Sergio Lozano va poder forçar la pròrroga a falta de quaranta segons del temps reglamentari però, de nou, El Pozo va marcar en la primera meitat del temps extra gràcies a un rebot de Fernando. Aleshores, tot i insistir i estavellar una pilota al travesser, el resultat ja no es va moure. Ara, l’eliminatòria es trasllada al Palau d’Esports de Múrcia, on El Pozo tindrà la seva afició a favor per intentar guanyar la lliga en el dos pròxims assalts. “Faré fora del club el jugador que es pensi que, per haver recuperat el factor pista, ja guanyarem la final de la lliga a Múrcia”, va etzibar Diego Giustozzi, el tècnic d’El Pozo, en la roda de premsa de després del duel.

Ahir, el Barça va demostrar haver après, com a mínim, una de les lliçons del primer assalt. Ho va demanar el seu entrenador, Andreu Plaza, en la prèvia del partit i ho van complir els seus homes: els blaugrana van mostrar-se concentrats i ho van intentar des de la distància en l’inici. Però El Pozo va tenir la més clara dels compassos inicials. Pito va rebre una pilota llarga, va controlar davant Adolfo i va etzibar una pilotada al travesser. Va ser la primera de les tres rematades a la fusta dels murcians. Tot i això, qui va veure porteria primer va ser el Barça. Com ja va passar en el primer partit de la final, Ferrão va ser l’encarregat de desequilibrar el duel en l’equador del primer temps. El jugador de Chapecó es va crear un espai davant Fer Drasler i va enfonsar la pilota al fons de la xarxa. A partir d’aquí, va entrar en escena El Pozo que va menjar-li molt terreny al Barça. “Hem fet la millor primera part de la temporada”, va analitzar Giustozzi.

El Pozo va trobar-se la possibilitat d’empatar amb una rematada de penal de Miguelín, que va picar al pal d’una porteria que va defensar Juanjo per un instant. Els murcians, però, s’havien posat entre cella i cella capgirar el duel i ho van aconseguir: Andresito va rematar a plaer a falta de tres minuts per al descans i va empatar.

Després de la represa, els murcians van posar a prova diverses vegades Dídac, que va mantenir el seu equip durant una bona estona. També va respondre Fede, que no va poder aturar una rematada de Ferrão que va picar amb el pal i no va ser gol per un parell de dits. El Palau, encès, va demanar explicacions en dues ocasions més dins l’àrea, però qui va tornar a marcar va ser El Pozo. Boyis va desviar una centrada fent-se l’1-2.

Llavors, el cor va conduir un Barça sense gaires idees. Amb Marcenio de porter jugador, Sergio Lozano va empatar amb un xut a falta de quaranta segons. El Palau va vibrar i ho va celebrar, però El Pozo es va refer i, contra els elements, va poder tornar a posar-se al davant, mitjançant Fernando, un dels més inspirats. Un travesser de Ferrão va tornar a vorejar l’èpica, però ja no hi va haver temps per a més i el Barça va claudicar.

Els blaugrana perden el factor pista i marxen a Múrcia amb la final de la lliga empatada.

ELS PROTAGONISTES

No hem estat al nivell d’ambició que havíem d’estar. Hem estat poc valents i hem tingut por. Contra El Pozo això no pot passar
En una bona estona d’avui i de l’altre dia no hem estat a l’altura. Estic disgustat
Andreu Plaza
entrenador del barça lassa
Hem fet una primera part brutal. Hem reduït el Barça a molt poc. Estic molt content