Futbol sala

Tercer pitxitxi consecutiu per a Ferrão

Futbol sala. El pivot del Barça Lassa ja ha marcat 35 gols i supera per un a Carlitos, del Jaén Paraíso Interior

Una fuetada de Ferrão va obrir el foc en el segon partit de la final del Barça Lassa contra el Pozo Múrcia i va assegurar el tercer pitxitxi consecutiu per al pivot blaugrana. Amb 35 dianes, supera per una a Carlitos, del Jaén Paraíso Interior, que ja va quedar fora de combat en semifinals. Dels jugadors que queden en competició destaquen els 22 gols de Fernando i els 21 d’Andresito, tots dos d’El Pozo Múrcia, i els 20 dels blaugrana Esquerdinha i Sergio Lozano.

Amb tres pitxitxis consectius, Ferrão igualarà la ratxa de l’exjugador de l’Industrias Santa Coloma Dani Salgado, que va ser el màxim golejador del 2012 al 2015. A la lliga el jugador de Chapecó va marcar 35 gols el curs 2016-17, 33 el 2017-18 i els 35, de moment, del 2018-19. El pivot disposarà com a mínim de dos partits més de la sèrie final per incrementar el seu compte golejador. En tot cas, Ferrão ja ha superat el seu registre golejador blaugrana aquesta temporada, amb 52 dianes en 50 partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)