Més esport

El Salt GC toca ferro

Gimnàstica artística. L’equip saltenc disputa la final de la lliga a Vic amb tot l’equip sencer a diferència del 2018, quart a Manresa

“Tenim les mateixes possibilitats que tenen els altres”, diu Montse Hugas, del Salt Gimnàstic Club en la prèvia de la final de la Lliga Iberdrola, que es fa aquesta tarda a Vic i a la qual les saltenques van accedir com a quartes en la general darrere de Xelska (Mallorca), Egiba (Manresa) i l’Hospitalet. “Ho hem de fer bé, i favorits ho som tots, hi ha tan poca diferència en les notes de partida que s’ha de mirar de no fallar i fer les coses bé”, diu l’alma mater del club, que celebra el seu 40è aniversari. “Estan totes senceres, l’any passat vam acabar molt lesionades i havíem començat bé i aquest any vam començar que arrossegàvem el de l’any passat i acabem bé, espero”, diu la directora tècnica, que dona valor al fet que totes les gimnastes del Salt, quartes el 2018 a Manresa, estan formades al club i que, amb 20 exercicis, una caiguda pot penalitzar molt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)