Més esport

El Salt Gimnàstic Club guanya la Lliga Iberdrola

Gimnàstica artística. És el primer títol per al conjunt saltenc, que celebra el 40è aniversari del club, en la segona edició de la lliga que s’ha decidit en la final a Vic

El Salt Gimnàstic Club ha guanyat la Lliga Iberdrola, la segona edició de la qual s’ha acabat a Vic amb una gran final en la que les saltenques, quartes el 2018, han acabat amb 195,534 punts, seguides del Xelska balear (191,399), Egiba manresà (188,433) i l’Hospitalet (184,633). El títol de la lliga estatal coincideix amb el 40è aniversari del Salt.

L’equip de Montse Hugas ha estat el millor en tres dels quatre exercicis i només s’ha vist superat pel Xelska en la barra fixa i per 0,666 punts.

En la classificació individual Laura Bechdejú ha estat la millor amb 51,133 punts, seguida de la seva companya d’equip Marina González amb 49,133. Nora Fernández ha estat la sisena en punts i Sara Coll la quarta gimnasta del alt entre les 10 millors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)