Futbol sala

Aquella fina línia del detall

Futbol sala. El Barça perd contra El Pozo Múrcia, en els penals, en el tercer assalt de la final de lliga després de deixar-se empatar un 1-3 i amb una decisió arbitral que aixeca polseguera

El Pozo 3 (4) Barça 3 (3)

EL POZO MÚRCIA:Fede, Matteus, Xuxa, Miguelín i Álex -cinc inicial- Fernando, Pito, Andresito, Alberto García i Darío.FC BARCELONA LASSA:Juanjo, Marcenio, Joselito, Aicardo i Ferrão –cinc inicial– Leo Santana, Arthur, Esquerdinya, Boyis, Adolfo i Sergio Lozano, .GOLS:0-1 (9’) Leo Santana. 0-2 (13’) Ferrão. 1-2 (23’) Álex. 1-3 (23’) Esquerdinha. 2-3 (27’) Andresito. 3-3 (35’) Álex.ÀRBITRE:Carrillo Arrollo i Cordero Gallardo.PÚBLIC:Unes 6.000 persones al Palau d’Esports de Múrcia.

És complicat, a vegades, evitar l’excusa arbitral quan es perd un partit ajustat i tan transcendental com el que van protagonitzar ahir El Pozo i el Barça Lassa. Els murcians es van imposar, als penals, en el tercer assalt de la final de la lliga, el primer dels dos que es disputaran al Palau d’Esports. Dilluns tindran una pilota de campionat en el quart duel entre xarcuters i blaugrana. Després del partit, però, els tòtems del vestidor van voler aixecar la veu respecte del criteri arbitral, que no va ser definitiu però va donar una empenta als locals. Sobretot, en una situació de la segona part en què Pito va fer una entrada sobre Adolfo calcada a la que Sergio Lozano havia fet sobre el mateix jugador murcià uns minuts abans. La de Lozano va suposar-li la segona groga i una expulsió determinant en el desenllaç del duel. Decisió correcta. En la segona, els col·legiats no van ensenyar la cartolina i Pito va acabar el partit. Un detall pot marcar una línia. “No volem que ens xiulin en contra, volem que sigui el mateix criteri per als dos equips”, va dir Sergio Lozano a les xarxes socials unes hores després del duel. “Hem perdut per culpa nostra. Anàvem guanyant 1-3. Però crec que s’ha de tenir en compte també el criteri arbitral”, va comentar Ferrão. El brasiler havia fet un dels tres gols blaugrana en una molt bona primera meitat del Barça. Amb Marcenio en mode playmaker, el Barça va oferir grans prestacions. “Hem fet el partit més complet de la sèrie”, va considerar el tècnic, Andreu Plaza. Marcenio tenia el radar ben despert ahir i es va inventar tres assistències matineres que van conduir el Barça al gol. Aprofitant la tercera, des de la línia de fora de banda, Leo Santana va obrir la llauna. Marcenio també va habilitar amb una passada a l’espai deliciosa Joselito, que va deixar el 0-2 en safata al pitxitxi Ferrão. Tot i els tres xuts a la fusta dels murcians, el Barça es mereixia el resultat del descans. Després de la represa, El Pozo va imprimir un altre ritme i va retallar distàncies mitjançant Àlex. Esquerdinha, amb el tercer gol blaugrana, va respondre als trenta segons. A partir d’aquí, El Pozo va anar millorant i menjant terreny a un Barça, que no va poder evitar la confrontació. En part per la decisió arbitral salomònica d’expulsar Sergio Lozano amb el 2-3 i no castigar Pito. Amb superioritat, el Pozo va forçar un penal clar per mans de Marcenio, El Pozo va empatar i el Barça va ser valent amb porter jugador. Andresito, però, va ser qui va tenir les millors opcions amb dos llançaments de doble penal: el primer, abans de la pròrroga, el va aturar Juanjo i va topar amb el pal. El segon, que també va aturar Juanjo, podria haver evitat una tanda de penals en què un error de Leo Santana va decidir per El Pozo. El Barça haurà de guanyar el quart i el cinquè partits de la final si vol alçar el títol de lliga.

ELS VESTIDORS

No demanem que se’ns xiuli a favor, de cap manera; demanem que el criteri sigui igual
Sergio Lozano
capità del Barça lassa
No hem perdut pels àrbitres sinó per nosaltres, però el criteri no ha estat el mateix
Ferrão
pivot del barça lassa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)