Tennis taula

El Girbau Vic debutarà a la lliga de campions contra el primer favorit, el Berlín

Tennis de taula. El conjunt osonenc jugarà el seu primer partit de la màxima competició europea de clubs femenins el 14 o 15 de setembre a Alemanya i s’estrenarà a casa el 26 o 27 d’octubre contra el Lilla francès que completa el grup

El Girbau Vic tindrà una estrena molt complicada en la lliga de campions femenina ja que jugarà en el grup del primer cap de sèrie de la competició, el TTC Berlín Eastside d’Alemanya. Completarà aquest grup A el CP Lyssois Lilla Métropole de França. Aquesta serà la primera vegada que un equip català disputi la màxima competició europea de clubs femenins. El primer partit del conjunt osonenc serà a la pista del conjunt alemany el 14 o 15 de setembre, mentre que la seva estrena a casa es produirà el 26 o 27 d’octubre contra el conjunt francès, que és el sisè favorit.

El Berlín és el club que més vegades ha guanyat la lliga de campions femenina amb quatre títols els anys 2012, 2014, 2016 i 2017, mentre que en l’edició de l’any passat va arribar a les semifinals. En aquesta fase de grups hi ha dos equips més de la lliga espanyola, l’UCAM Cartagena jugarà en el grup B contra el Saint-Quentinois francès i el CarinthiaWinds Villach austríac, mentre que el leka Enea estarà en el grup D amb el Linz Froschberg austríac i el Stavoimpex Hodonin txec.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)