Ciclisme

Viviani torna a guanyar a Suïssa

Ciclisme. L’italià del Deceuninck s’imposa en l’esprint de la cinquena etapa a Peter Sagan (Bora), que continua líder de la general. Marc Soler (Movistar) creua la meta en el 48è lloc

Elia Viviani (Deceuninck) va aconseguir la segona victòria consecutiva en el Tour de Suïssa després d’imposar-se en l’esprint de la cinquena etapa, que va tenir 177 km entre Münchenstein i Einsiedeln. L’italià, que va fer un temps total de 4h18:26, va aguantar l’escomesa en els últims metres de Peter Sagan (Bora), amb qui havia obert una petita diferència respecte dels rivals. L’eslovac no va poder repetir la victòria de la tercera etapa, però sí que va retenir el mallot de líder una jornada més. Sagan va sumar una bonificació de sis segons pel segon lloc i augmenta el seu avantatge en la general respecte de Michael Matthews (Team Sunweb) fins a 14 segons. El català Marc Soler (Movistar) va creuar la meta en el 48è lloc. Avui es disputarà la sisena etapa, que tindrà 120,2 km de recorregut entre Einsiedeln i Flumserberg.

5a etapa. 174 km
1r Elia Viviani (Quick Step) 4h18:26
2n Peter Sagan (Bora) m.t.
3r Jasper Stuyven (Trek) m.t.
General
1r Peter Sagan (Bora) 15h55:48
2n Michael Matthews (Sunweb) a 0:14
3r K. Asgreen (Deceuninck) a 0:21
17è Marc Soler (Movistar) a 0:51
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)