Handbol

El Barça Lassa fitxa Luka Cindric per quatre temporades

Handbol. El central croat té 25 anys i prové del Vive Kielce polonès

Luka Cindric ja és nou jugador del Barça Lassa. El conjunt blaugrana i el Vive Kielce polonès han arribat a un acord pel traspàs i el central croat jugarà a Barcelona les properes quatre temporades, fins el 30 de juny del 2023. Luka Cindric va néixer el 5 de juliol del 1993 a Ogulin (Croàcia) i ara té 25 anys. Fa 1,82 d’alçada, juga de central, està considerat un dels millors jugadors del món en la seva posició i serà un bon reforç per a la primera línia blaugrana.

El nou jugador del Barça va iniciar la seva carrera professional al HRK Karlovac croat, i l’any 2014 es va incorporar al Metalurg macedoni i va debutar en la lliga de campions. L’any següent va passar al Vardar, també de Macedònia, amb el que va guanyar l’any 2017 el màxim títol europeu, eliminant el Barça Lassa en la semifinal, amb un gol seu en l’últim segon. En aquesta darrera temporada ha jugar en el Vive Kielce de polònia. En la lliga de Campions va marcar 59 gols, i es va enfrontar al Barça en el partit per la tercera posició de la final a quatre.

El croat compartirà la direcció del joc blaugrana amb Raúl Entrerríos i Aron Pálmarsson. Luka Cindric destaca per saber interpretar molt bé el joc i prendre les millors decisions en atac. L’internacional per Croàcia te un bon u contra u però no és un gran golejador, malgrat tenir un bon llançament de llarga distància.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)