Tennis taula

Ainhoa Cristobal (Cassà) guanya l’estatal juvenil

Tennis de taula. Amb la seva companya Ana Pedregosa també venç en el doble. El CER l’Escala juvenil masculí és segon per equips

Els representants de les comarques gironines van tenir un bon començament en els campionats d’Espanya per edats que es disputen a Tarragona. El TT Cassà va guanyar dos títols i el CER l’Escala va tenir un campió.

Ainhoa Cristobal (Cassà) va ser la campiona estatal juvenil femenina després de derrotar en la final Jana Riera (Tramuntana Figueres) per 4-2. La mateixa Ainhoa Cristobal i la seva companya de club Ana Pedregosa es van penjar la medalla d’or en el doble juvenil femení. Van superar en la final per 3-0 Jana Riera, que va fer parella amb Clàudia Pérez (Calella). Sergi Grau, del CER l’Escala, va guanyar el títol en el doble juvenil masculí fent parella amb Arnau Pons (Mataró). En la prova per equips juvenil masculina el CER l’Escala es va emportar el subcampionat després de perdre la final contra l’Assa Alacant per 3-1. L’equip de l’Escala el van formar Iker González, Sergi Grau, David Portell i Norbert Tauler.

En la categoria alevina masculina Eloi Ruiz (Cassà) va guanyar la medalla de bronze en els doble masculí fent parella amb Cecs Molins (Els 8 de la Garriga).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)