Tennis

Primera final de Halep i onzena de Serena

Tennis. La romanesa s’ha desfet de Svitolina (6-1 i 6-3) i la nord-americana no ha donat cap possibilitat a Strycova (6-1 i 6-2), en les semifinals de Wimbledon

Simona Halep i Serena Williams disputaran avui la final femenina de Wimbledon després de guanyar sense gaires problemes les semifinals. La romanesa, setena favorita, es va desfer de la ucraïnesa Elina Svitolina (8) per 6-1 i 6-3 en una hora i dotze minuts, mentre que la nord-americana, l’onzena cap de sèrie, no va donar cap possibilitat a la txeca Barbora Strycova i en només una hora la va derrotar per 6-1 i 6-2. Aquesta serà la primera final de Wimbledon que jugarà Simona Halep, mentre que per a Serena Williams serà l’onzena i buscarà el seu vuitè títol. Les dues finalistes s’han enfrontat en deu ocasions, amb nou victòries per a la nord-americana i només una, l’any 2015, per a la romanesa. Serena Williams i Simona Halep només s’han trobat una vegada en el torneig de Wimbledon; va ser en la segona eliminatòria de l’any 2011 i la nord-americana va guanyar en tres sets.

La primera semifinal entre Simona Halep i Elina Svitolina va ser molt disputada en els primers jocs i es van trencar el servei mútuament. La romanesa va fer un segon break en el quart joc i a partir del 3-1 es va distanciar clarament fins al 6-1 del primer parcial. En el segon set el resultat es va mantenir anivellat tot i que Simona Halep va ser molt sòlida amb el seu servei i en va guanyar tres de seguits en blanc. En el setè joc la romanesa va trencar el servei de la ucraïnesa i això va ser suficient per aconseguir el set, la victòria i la classificació per a la seva primera final a l’herba de Wimbledon.

Intractable

Serena Williams es va mostrar molt superior gairebé des de l’inici de la segona semifinal, va trencar en dues ocasions el servei de Barbora Strycova i es va imposar en el primer set per 6-1 en menys de mitja hora. En el segon set la txeca va intentar oposar una mica més de resistència, però dos breaks van situar Serena Williams en una nova final de Grand Slam.

DUELS DIRECTES

S’han enfrontat deu vegades, amb nou victòries de Serena i només una de Halep
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)