Esports de muntanya

La copa del món, a Catalunya

Curses de muntanya. Marc Pinsach, Oriol Cardona i Sheila Avilés, entre els favorits de la Buff Epic Trail d’aquest diumenge, una cita ja clàssica de 42 km i 2.800 m de desnivell

La copa del món de curses de muntanya arriba avui a Catalunya, i ho fa amb la Buff Epic Trail, una cita de doble puntuació en què els grans especialistes catalans aspiren a la victòria. Marc Pinsach i Oriol Cardona figuren entre els grans favorits a la victòria absoluta. El primer va guanyar l’edició del 2018 i ho va fer amb rècord de la prova inclòs (5h03:40) i el segon és l’actual líder de la general de la copa del món empatat amb el japonès Ruy Ueda. En la categoria femenina Sheila Avilés arriba a la cita en plena forma després de la victòria a la Livigno Skyrace, però tindrà rivals de pes com la campiona del 2018, Holly Page, l’holandesa que viu a Catalunya Ragna Debats i la nord-americana Megan Kimmel. La prova, de 42 quilòmetres i 2.800 m de desnivell, comença i acaba a Barruera i els participants podran gaudir de les vistes que ofereix el Parc Nacional d’Aigüestortes i l’estany de Sant Maurici.

La selecció catalana absoluta tampoc faltarà a la cita. Els convocats han estat Eduard Hernández, 15è a la general, Albert Pujol, Gerard Españó i Jonatan Cuesta. Hi haurà uns 70 corredors d’elit provinents de 40 països diferents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)