Atletisme

Llistosella continua trencant barreres

Atletisme. Al Serrahima va obtenir el seu primer títol de Catalunya absolut i va fer la millor marca gironina dels 100 m (11.90)

L’atleta de l’Escala Paula Llistosella (GEiEG) ha arribat a l’estiu en la millor forma de la seva vida i diumenge ho va poder demostrar amb una gran exhibició personal en el campionat de Catalunya absolut. La seva actuació al Serrahima va incloure un bronze en els 100 m –amb rècord gironí inclòs, 11.90– rere les intocables Cristina Lara i Estela Garcia, i el seu primer or en un català absolut, aquesta vegada en els 200 m, també amb marca personal (24.42) i després de superar Anna Monsó de dues mil·lèsimes.

“A la final dels 200 m estava molt cansada perquè portava tot el dia competint, però em vaig dir «ara o mai»”, va explicar Llistosella després d’una prova a la qual van renunciar –precisament per evitar el desgast– Lara i Garcia, la campiona i subcampiona dels 100 m al matí. “Guanyar un campionat de velocitat a Catalunya és molt difícil perquè el nivell és molt alt”, hi va afegir Llistosella, que als 25 anys sembla haver arribat a la maduresa sota les ordres de Toni Mayoral, l’històric entrenador de les proves de velocitat del GEiEG. El pròxim objectiu de l’escalenca serà el campionat d’Espanya absolut, en què lluitarà per obtenir una plaça de finalista en les dues finals.

La marca de Llistosella en els 100 m (11.90) suposa un nou rècord gironí amb cronometratge electrònic, però la més ràpida de la història encara és Montse Fernández, que va fer 11.6 el 1987 també al Serrahima.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)