Atletisme

Bernat Erta, plata en l’europeu sub-20

Atletisme. L’atleta lleidatà, que va rebaixar la seva marca personal dels 400 metres (46.24), només va ser superat per l’italià Scotti (45.85)

El lleidatà Bernat Erta va quedar segon en la final dels 400 m de l’europeu sub-20 a Boras (Suècia) i va aconseguir la tercera medalla per a l’atletisme català després de l’or i el bronze que van conquerir divendres Maria Vicente (heptatló) i Jaël Bestué (100 m) respectivament. En una final rapidíssima Erta va rebaixar la seva marca personal (46.24) però no va poder plantar cara a l’italià Edoardo Scotti, que va confirmar la seva condició de favorit en ser l’únic que havia baixat anteriorment dels 46 segons (45.85). La marca de Scotti és la millor de la temporada a Europa en les categories sub-23 i sub-20. El bronze va ser per al suís Ricky Petrucciani (46.34).

També ahir a la tarda la barcelonina Sandra Gallego es va classificar per a la final d’avui, la jornada final, dels 400 m tanques fent la seva millor marca del 2019 (58.62), la tercera de totes les finalistes. En la final dels 3.000 m l’atleta d’Ascó Adam Maijó va fer la seva millor actuació internacional acabant sisè (8:20.97). També va ser finalista l’atleta de Mollet Antonio López, setè en la final dels 1.500 m (3:58.20). Àlex Gràcia, per la seva banda, va acabar vuitè en el concurs de perxa (5,01). Avui Vicente, Bestué i Erta poden afegir una nova medalla en el seu palmarès en les diferents finals de relleus. També competirà Elia Saura (3.000 m) i les marxadores Mireia Urrtia i Mariona Garcia.

PROTAGONISTA

Espero que la gent que ha vist la cursa n’hagi gaudit tant com jo; ha estat fantàstic
Bernat Erta
Atleta
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)