Waterpolo

Espanya goleja el Japó i se les haurà amb Sèrbia

Waterpolo. Els asiàtics resisteixen durant mig partit però l’encert d’Alberto Munarriz (6 gols) i un demolidor parcial de 6-1 permeten l’equip espanyol classificar-se per als quarts

ESPANYA 15 JAPÓ 7

ESPANYA:López Pinedo (Lorrio); Munárriz (6), Granados (2), De Toro (1), Cabanas, Larumbe, Barroso (2p), Fran Fernández, Tahull (2), Felipe Perrone (1), Mallarach (1)i Bustos.Japón:Tanamura; Adachi (2), Koppu (-), Shiga (1), Yoshida, Iida, Shimizu (1), Takata (1), Arai (1), Inaba (1), Okawa i Iraki.PARCIALS:2-1, 3-3, 4-2 i 6-1.ÀRBITRES:Voevodin (Rússia) i Willias (Sud-àfrica).

Sis gols d’Alberto Munarriz i un demolidor parcial final (6-1) han donat a la selecció espanyola la classificació per als quarts de final del mundial, on dimarts l’espera Sèrbia, el botxí del combinat estatal en la final de l’europeu de Barcelona. Tot i la diferència final, el partit ha estat complicat per l’estil atípic dels asiàtics, basat en el contraatac i en revolucionar el joc.

L’encert en el xut exterior en les jugades de superioritat han estat clau per a l’equip de David Martín, ja que n’ha aprofitat 8 de les 15 que ha tingut. Després de dos quarts igualats on el porter japonès Tanamura ha exhibit un excel·lent nivell, el partit s’ha començat en el tercer quan el mariner Munarriz ha deixat anar el braç (7-4). En els últims vuit minuts els japonesos s’han quedat sense arguments i el combinat estatal ha decidit per la via ràpida amb un parcial de 6-1 i amb López Pinedo (70 per cent d’aturades) fent de les seves sota els pals.

El rival a quarts, Sèrbia, sempre és favorit però aquesta vegada ha portat un equip menys experimentat al mundial ja que la victòria en la lliga mundial li va donar la classificació directe per als Jocs de Tòquio.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)