Natació

Pol Gil, el primer que repeteix

Natació. El vencedor el 2015 amb el rècord encara vigent (1h09:09) trenca la ratxa de la volta a l’Estany, que en les set anteriors edicions havia tingut set vencedors diferents

Pol Gil (UCAM Fuensanta) i Laura Rodríguez (CN Barcelona) són els vencedors de la vuitena edició de la Volta Nedant a l’Estany de Banyoles, organitzada pel Club Natació Banyoles i que es va fer el segon dissabte d’agost com en les anteriors edicions. No es va repetir, ahir en una cita amb 135 participants, l’estadística segons la qual el primer de completar els sis mil metres del recorregut inscrivia el nom al palmarès per primer cop. Perquè Gil és el primer de repetir: vencedor el 2015 amb el rècord de la prova (1h09:09), en va fer prou amb 1h11:10 per assolir la seva segona victòria en la cita banyolina. Alonso Filoso (CE Mediterrani) i Pol Roch, que va ser el setè guanyador en set anys el 2018, van completar el podi a 3:09 i 3:19.

Quarta i la tercera

Laura Rodríguez (CN Barcelona) és la nedadora amb més triomfs en la categoria femenina, tres. L’any passat va igualar Aida Bertran (Mediterrani), la guanyadora el 2015 i 2016 i, ahir, va lligar el seu tercer triomf seguit en la prova, de la qual va ser la quarta en la general, només superada pels tres homes que van pujar al podi. La nedadora igualadina va fer el recorregut en 1h14:22 i va acabar a només tres segons de Roch, tercer. Rodríguez havia guanyat en 1h15:51 fa dos anys i 1h18:02 en fa un. Aida Bertran (CN Granollers) va ser la novena absoluta i segona millor en dones amb 1h15:40, mentre que Queralt Velasco (CN Cervera) va tancar el podi femení amb 1h19:28 en la catorzena posició femenina.

La 76a Travessia a l’Estany de Banyoles, que té les inscripcions obertes fa una setmana, és el 15 de setembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)