El Barça perd contra un Kiel més rodat

Handbol. Els blaugrana van lluitar i a cinc minuts del final només cedien per un gol

KIEL 33 BARÇA 29

THW KIEL:Niklas Landin, Reinkind (4), Eckberg (5), Wiencek (3), Zarabec (1), Duvnjack i Magnus Landin (4) –set inicial-; Quenstedt (ps), Pekeler (6), Nilsson (3), Bilyk, Dahmke (1), Weinhold (3), Rahmel (2), Kjristiansson (1), Horak.BARÇA:Kevin Moller, Victor Tomàs (2), Sorhaindo, Ariño (9), Dika Mem (3), Palmarsson (4), Ludovic Fabregas (2) –set inicial-; Gonzalo (ps), Entrerríos (1), N’Guessan (1), Aleix Gómez (4), Dolenec (1), Cindric, Andersson (1), Abel Serdio (1), Albert Pujol.PARCIALS CADA CINC MINUTS:1-1, 5-5, 10-9, 12-9, 14-10, 18-13 (descans), 19-16, 23-19, 25-21, 27-25, 29-28 i 33-29.ÀRBITRE:C. Moles (Alemanya) i L. Pittner (Alemanya).COMENTARI:El Barça va perdre el primer amistós de la pretemporada contra el Kiel en un partit força disputat i que pràcticament sempre van dominar els alemanys en el marcador. Els blaugrana, que fa sis dies que entrenen, van plantar cara a un equip molt més rodat i que disputava el seu cinquè amistós. A cinc minuts del final els homes de Xavi Pascual perdien per només un gol, però un parell de contraatacs dels alemanys els van donar l’avantatge definitiu. El Barça va marcar el primer gol però els alemanys es van posar per davant i van tenir curts avantatges. Amb el 12-9 els dos equips van estar més de cinc minuts sense marcar i es va arribar al descans amb 18-13 pel Kiel. En la segona meitat els alemanys van continuar per davant, però els blaugrana es van tornar a acostar en el marcador sense poder posar-se per davant. Van debutar en el Barça Luka Cindric i Abel Serdio –va marcar un gol–, i també va tenir minuts Albert Pujol, del filial.