Futbol sala

L’equip que aspira a tot

Futbol sala. El Barça es fa la foto oficial amb poques novetats, una sola incorporació

El FC Barcelona s'ha fet la foto oficial del primer equip, que ha reunit pràcticament tot el conjunt que la temporada passada va guanyar tres títols. Només hi ha un canvi en la plantilla, amb l’arribada del brasiler Daniel Shiraishi i la marxa de Leo Santana, mentre que en l’equip tècnic la novetat són dos fisioterapeutes.

L’equip aspira a lluitar per tots els títols en aquesta campanya, tal com afirma el mànager esportiu del Barça de futbol sala, Txus Lahoz. Es vol millorar el que es va aconseguir el curs passat i això significa revalidar els títols estatals i fer-ho millor en la lliga de campions.

El conjunt blaugrana disputarà un parell d’amistosos al Palau a porta tancada, i del 26 d’agost a l’1 de setembre jugarà a Bangkok (Tailàndia) la copa intercontinental. El Barça jugarà la supercopa d’Espanya el 7 de setembre a Guadalajara contra El Pozo, i el 10 i 11 la copa Catalunya, la semifinal contra el Mataró.

EL PROTAGONISTA

L’exigència sempre és la màxima. Així que l’objectiu torna a ser el de sempre: lluitar per guanyar totes les competicions
L’única manera de millorar el curs passat és arribar més lluny a la Champions i mantenir la resta
Txus Lahoz
MÀNAGER ESPORTIU DEL BARÇA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)