Més esport

Judith Corachan guanya l’Embrunman i Víctor del Corral és tercer

Triatló. La barcelonina es converteix en la primera de l’estat que guanya la mítica cursa que es fa als Alps cada 15 d’agost, en la seva 36a edició

Judith Corachan (Barcelona, 1984) s’ha convertit en la primera triatleta de l’estat que guanya l’Embrunman. Tercera fa un any en la cursa que es fa als Alps cada 15 d’agost, la barcelonina ja liderava la cursa després dels 3.800 metres de natació, que ha fet en 54:49. La belga Tine Deckers ha estat la millor en el duríssim sector de ciclisme i ha començat a córrer amb gairebé sis minuts de marge respecte la catalana, segona i que en la cursa a peu ha anat escurçant la diferència fins que al quilòmetre 28 s’ha posat de nou líder i, al 34, ja superava els dos minuts i mig de marge.

Corachan ha entrat la 18a absoluta després de 10h54:07. Tine Deckers ha mantingut el segon lloc a 6:23 i la també belga Alexandra Tondeur ha tancat el podi.

La sorpresa

William Menneson ha inscrit de manera sorprenent ewl seu nom en el palmarès en què Marcel Zamora hi té una menció especia pels seus sis triomfs, el darrer fa dos anys en la seva retirada com a professional. Víctor del Corral ha acabat el ciclisme a 10 minuts del francès, vencedor amb 9h48:06 seguit del bosni Andrej Vistica a 4:08. El barceloní nacut el 1980 ha pogut conservar el tercer lloc i pujar al podi per quart cop en la monumental cita a 5:43 del vencedor i seguit pel belga Tim Van Houtem a un minut i mig quan l’havia tingut trepitjant-li els talons als darrers quilòmetres a peu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)