Ciclisme

El Jumbo de Roglic, favorit a Torrevella

Ciclisme. L’equip, que va imposar-se en la contrarellotge per equips del Tour, vol marcar diferències des del primer dia en la Vuelta

El Jumbo-Visma, que va fer una gran exhibició en la contrarellotge per equips al Tour (27,6 km) imposant-se a l’Ineos, parteix com a clar favorit per situar un dels seus ciclistes com a líder en la primera etapa de la Vuelta d’avui a Torrevella. Del Tour es mantenen Bennett, Martin i Kruijswijk i s’hi afegeix un dels millors especialistes del món, Roglic.

El Jumbo serà l’antepenúltim a sortir (20.16 h). Rere seu només quedaran el Deceuninck-Quick Step –sense cap aspirant a la general– i el Movistar, que en el Tour va fracassar cedint 1:05 respecte als holandesos. De l’equip que va anar a França es mantenen Valverde, Oliveira, Quintana, Soler i Erviti, obligats a millorar les prestacions si no volen tenir problemes des del primer dia. L’Astana, que va cedir 41 segons, també aspira a perdre menys temps. El recorregut, això sí, és molt més curt (13,4 km).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)