Tennis

Badosa perd l’últim partit de la prèvia dels EUA

Tennis. L’empordanesa va caure contra la polonesa Frech (6-4, 3-6 i 6-3). Granollers, Ramos i Bolsova seran els tres catalans del quadre principal de l’últim Grand Slam de la temporada

Paula Badosa va perdre l’últim partit de la fase prèvia de l’obert dels Estats Units i no podrà acompanyar Albert Ramos, Marcel Granollers i Aliona Bolsova en el quadre principal de l’últim Grand Slam de l’any. L’empordanesa, número 91 del rànquing mundial i segona cap de sèrie de la qualificació, va perdre contra la polonesa Magdalena Frech en tres sets (6-4, 3-6 i 6-3). Aquest era el tercer partit entre les dues jugadores. El 2018 es van trobar en els ITF de Rabat, amb victòria per a Badosa, i Croissy-Beaubourg, amb victòria per a Frech. La jugadora de Begur aspirava a classificar-se per tercer cop aquest any per al quadre gran d’un Grand Slam. Ho va aconseguir en l’obert d’Austràlia i a Wimbledon.

A partir de dilluns es disputarà el quadre principal de l’obert dels Estats Units amb tres jugadors catalans, tots ells classificats directament. En el masculí, Marcel Granollers debutarà contra l’italià Lorenzo Sonego, i Albert Ramos, contra el francès Gaël Monfils, tretzè cap de sèrie. El quadre masculí tindria com a hipotètiques semifinals els partits entre el serbi Novak Djokovic, primer favorit, i el suís Roger Federer (3), i entre el mallorquí Rafa Nadal (2) i l’austríac Dominic Thiem (4).

En dones, Aliona Bolsova, que en l’últim Roland Garros es va classificar de manera flamant per als vuitens de final, jugarà la primera eliminatòria contra la txeca Barbora Strycova (31). Les hipotètiques semifinals serien: Naomi Osaka (1) - Simona Halep (4) i Karolina Pliskova (3) - Ashleigh Barty (2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)